Yhteydenottolomake

Materiaalipankki suunnittelijalle

Sivuille on kerätty suunnittelijoille lisätietoa NewLinerin sukitus- ja ruiskuvalumenetelmistä. Tältä sivulta löydät NewLinerin RT-kortin, tuote -esitteen ja -videot.

Materiaalit

Sukitusmenetelmä

NewLiner- sukitusmenetelmä soveltuu maanalaisiin putkistoihin, kellariputkistoihin ja pystylinjoihin, kuten sadevesiputkiin. Viemärien haaralinjoja voidaan myös sukittaa. NewLiner-sukitus sopii kaikille putkimateriaaleille, kuten valurauta-, betoni- ja muoviputkille, jotka ovat halkaisijaltaan 42-300 mm. Sukitus toteutetaan vanhan putken sisälle.

Materiaalina sukituksessa käytetään epoksihartsilla kyllästettyä muovipinnoitteista kuitusukkaa. Sukituksen lopputuloksena syntyy uudet saumattomat putket, jotka kestävät muun muassa korkeapainehuuhtelun ja mekaanisen puhdistamisen yhtä hyvin kuin uudet PVC-putket.

Lue lisää RT-kortista!

Ruiskuvalumenetelmä

NewLiner-ruiskuvalumenetelmä soveltuu kiinteistön sisäisiin viemäriputkistoihin, kuten valurauta-, muovi-, RST- ja betoniputkille, jotka ovat halkaisijaltaan 50-200 mm. Materiaalina ruiskuvalussa käytetään lasihiutalevahvisteista polyesterimuovimassaa tai NewLinerin kehittämää ElastoFlake-materiaalia.

Työ tehdään alusta loppuun asti käsityönä kameran avulla, jolloin pintoja ei tarvitse asunnosta rikkoa. Vanhan putken sisälle muodostuu uusi saumaton putki, joka kestää hyvin mekaanista käsittelyä, erilaisia seoksia ja liuottimia sekä korroosiota.

Lue lisää RT-kortista!

Esitteet

Videot

Sertifikaatit

AAA luottoluokitus
Menestyjä 2016
Kasvaja 2016