Yhteydenottolomake

Putkiremontti helposti sukittamalla

Vanhojen viemäreiden sukittaminen on markkinoiden kustannustehokkain ja asiakasystävällisin tapa saneerata maanalaiset putkistot, kellariputkistot ja pystylinjat.
Vanhan putken sisään sukitetaan vuosikymmeniä kestävä uusi putki, joka korjaa vanhan putken halkeamat. Sukitus soveltuu kaikkien putkimateriaalien saneeraukseen.

Katso miten menetelmä toimii vierittämällä sivua alas

NewLiner-sukituksen työvaiheet

1

Tiedottaminen

Asukkaat saavat hyvissä ajoin tiedon sukitustyön aikataulusta ja kestosta. Yhdessä toimeksiantajan kanssa suunniteltu tiedotus pitää asukkaat ajan tasalla projektin alusta loppuun saakka.

2

Suojaus

Sukitus on asukkaalle helppo ja vaivaton putkistosaneeraus, sillä kaikki työskentelyalueet suojataan huolellisesti. Sukituksesta ei koidu asuntokohtaista haittaa asukkaille.

3

Väliaikaisviemäröinti

Asumismukavuus ja kodin normaalit perustoiminnot pysyvät ennallaan koko sukitustyön ajan. Viemärien käyttökatkokset minimoidaan rakentamalla kohteisiin väliaikaisviemäröinti.

4

Puhdistus

Työaukot avataan, jonka jälkeen viemäriputkisto puhdistetaan mekaanisesti kaikista epäpuhtauksista, kuten tukkeumista. Näin varmistetaan sukituksen laadukas lopputulos, joka täyttää sekä kiinteistön että NewLinerin oman laatujärjestelmän vaatimukset.

5

Sukitus

Putkien puhdistuksen ja videokuvaamisen jälkeen aloitetaan viemärien sukitus. Epoksikyllästeinen kuitusukka asennetaan paineilman avulla viemäriin. Valmis kovettunut putki on itsekantava, saumaton ja uuden putken veroinen vain murto-osalla uuden putken hinnasta.

6

Liitoskohtien käsittely

Käsittelemällä liitos- ja haarakohdat massalla tai haarakappaleilla sukituksen yhteydessä, varmistetaan erikseen putkien haastavimpienkin kohtien saumattomuus. Tasaisen sileä ja kestävä putki ehkäisee tehokkaasti lian ja epäpuhtauksien kertymistä putkistoon.

7

Työaukkojen sulku

Sukituksen jälkeen NewLinerin asentajat valaavat työskentelyaukot umpeen alkuperäisellä materiaalilla. NewLiner huolehtii siitä, että työaukkojen avaa- misesta ja sulkemisesta muodostuneista materiaaleista ei aiheudu ylimääräistä siivottavaa kiinteistön omistajalle.

8

Purku ja siivous

Purku ja siivous viimeistelevät sukituksen. Väliaikaisviemäröinti puretaan ja työskentelyalueet siivotaan huolellisesti. Asiakkaalle ei koidu ylimääräistä työtä tai vaivaa remontin johdosta.

9

Dokumentointi

Viemärilinjat videokuvataan kahdesti, sekä puhdistuksen että sukituksen jälkeen. Työmaa-asiakirjat ja videotallenteet luovutetaan aina asiakkaalle, millä varmistetaan työn laatu. Materiaalit ovat hyödyksi myös tulevia remontteja varten.

Tietoa suunnittelijalle » | Usein kysyttyä »

Tutustu menetelmään videolla

HINTA Vain murto-osa
PERINTEISESTÄ
TAKUU Vuosikymmeniä
KESTÄVÄT
LAATU Itsekantava
KUIN UUSI

Miksi valita sukitus?

Ota yhteyttä