Yhteydenottolomake

Vanhoille putkille
uusi elämä, kestävästi

NewLiner ruiskuvalumenetelmällä vanhat putket saavat uuden elämän. NewLinerin ammattilaiset ruiskuvalaa käsityönä puhdistetun putken sisäpinnalle uuden saumattoman pinnan, joka kestää erinomaisesti korroosiota ja estää liukkaan pintansa ansiosta
tukkeumien syntymistä.

Katso miten menetelmä toimii vierittämällä sivua alas

Putkien puhdistus

Putkien kuivaus

Putkien ruiskuvalu

NewLiner-ruiskuvalun työvaiheet

1

Tiedottaminen

Asukkaat saavat huoneistokohtaisesti tiedon ruiskuvalun aikataulusta ja kestosta hyvissä ajoin. Yhdessä toimeksiantajan kanssa suunniteltu tiedotus pitää asukkaat ajan tasalla projektin alusta loppuun saakka.

2

Suojaus

NewLiner-ruiskuvalu on asukkaalle helppo ja vaivaton putkistosaneeraus, sillä kaikki työskentelyalueet suojataan huolella. Asukkaan ei siis tarvitse huolehtia siitä, että huonekaluja tulisi siirtää tai suojata.

3

Puhdistus

Viemäriputkisto puhdistetaan huolellisesti kaikista epäpuhtauksista mekaanisesti ennen ruiskuvalun toteutusta. Näin varmistetaan ruiskuvalun laadukas lopputulos, joka täyttää sekä kiinteistön että NewLinerin oman laatujärjestelmän vaatimukset.

4

Ruiskuvalu

Putkien puhdistuksen jälkeen aloitetaan putkien ruiskuvalu. Puhdistetut putket ruiskuvaletaan useaan kertaan, niin että kerrospaksuus on riittävä. Ruiskuvalu- materiaalin kovetuttua vanhan putken sisälle on muodostunut uudenveroinen putki vain murto-osalla uuden putken hinnasta.

5

Siivous

Purku ja siivous viimeistelevät NewLiner-ruiskuvalun. NewLinerin asentajat siivoavat hyvin koko työskentelyalueen. Asunto jätetään vähintään yhtä siistiksi kuin saneerauksen alkaessa, mistä NewLinerin asentajat ovat saaneet paljon kiitosta asukkailta.

6

Dokumentointi

Putket kuvataan puhdistuksen jäljeen ja ruiskuvalun jälkeen sekä etu- että takaperin. Työmaa-asiakirjat ja videotallenteet luovutetaan aina asiakkaalle, millä varmistetaan työn laatu. Materiaalit ovat hyödyksi myös tulevia remontteja varten.

Tietoa suunnittelijalle » | Usein kysyttyä »

Tutustu menetelmään videolla

HINTA Uudet putket
EDULLISESTI
LAATU Saumaton ja
KESTÄVÄ
TAKUU Pitkäikäisyyttä
RUISKUVALULLA

Miksi valita ruiskuvalu?

Ota yhteyttä