NewLiner Suomi Oy – Huippulaatua

Home / AAA-luottoluokitus / NewLiner Suomi Oy – Huippulaatua
Olemme saaneet tänä vuonna AAA-luottoluokituksen, Kauppalehden Kasvaja-yritys 2016- ja Menestyjä-yritys 2016 -sertifikaatit.
Kiitos koko Suomen NewLinerin tiimille. Ollaan ylpeitä näistä ja tähdätään yhtä kovilla tuloksilla ensi vuoteen. 🙂
 
Menestyjä 2016: (Kauppalehden sanoin)
Suomalaisista yrityksistä vain pieni osa (3,5%) on oikeutettu Menestyjä-sertifikaattiin. Nämä yritykset ovat saaneet Kauppalehden analyysiyksikön Balance Consultingin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan, että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.
Menestyjä_Merkki_2016_originaali_illu_150x150mm_fin
 

Kasvu-yritys 2016:

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saanut yritys on onnistunut kolmen vuoden aikana kasvattamaan liikevaihtoaan huomattavasti. Kasvu kertoo yritystoiminnan realisoituvasta potentiaalista, joka hyvin johdettuna voi luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kasvuyritykset ovat arvostettuja ja haluttuja toimijoita markkinoilla niin asiakkaiden, sijoittajien kuin eri sidosryhmienkin silmissä.

Kasvaja Merkki 2016 NewLiner Suomi Oy

AAA-luottoluokitus:


Tästä näet, millainen on luottoluokitusjärjestelmä.

Tästä voit lukea AAA-luottoluokitus-aiheisen blogiartikkelin.
AAA-logo-2016-FI NewLiner suomi Oy