Isännöitsijänainen tekee työtään rakkaudesta!

Home / NewLiner Oy / Isännöitsijänainen tekee työtään rakkaudesta!

KiinteistopostiNewLiner

Antoisa Kiinteistöpostin seminaariristeily 24-25.9.2015 Tallink Baltic Queenillä on jälleen takana ja iso kiitos onnistuneesta risteilystä kuuluu itse osallistujille ja järjestäjille. Risteilylle lähdettiin kauniissa auringonlaskun siivittämässä merimaisemassa.

KiintiestopostiNewLiner4

NewLiner Suomi on ollut mukana tapahtumassa jo usean vuoden ajan ja tänä vuonna olimme mukana pääyhteistyökumppanina.

Ensimmäisen illan tunnelma oli inspiroiva. Kiinteistöpostin järjestämiä luentoja oli niin johtajuudesta, uhkaavan asiakkaan kohtaamisesta kuin henkisen minän vahvistamisestakin, jossa saimme kaikki todeta itsellemme, että me naiset olemme mahtavia, osaavia, ainutlaatuisia ja vahvoja naisia. Isännöitsijänaiset näyttävät osaamisensa miesvaltaisella alalla kerta toisensa jälkeen, hankkivat jatkuvasti lisää tietoa alasta ja vielä nauttivat työstään aidosti.

KiintiestopostiNewLiner3

NewLinerin yritysesityksen ja tervetuliaismaljojen jälkeen oli aika tutustua tarkemmin näihin upeisiin naisiin illallisen merkeissä. Tämä illallinen ja pöytäseurue olikin niin mahtava, että inspiroiduin kirjoittamaan siitä tämän blogiartikkelin. Ja niinkuin kuvista näkyy ruokakin maistui.

KiinteistopostiNewLiner1

Isännöitsijänainen kuin suurperheen äiti!

Pöydässäni istui viisi vahvaa yrittäjänaista, jotka puhuivat Isännöitsijän työstään vuosien kokemuksella. Tutustuttuani tarkemmin Isännöitsijänaisen päivittäiseen arkeen sain huomata, että isännöitsijän ammatti ei ole pelkkää työtä vaan se on osa elämää, osa arkea. Isännöitsijänainen on kuin suurpeheen äiti, joka pitää jokaisesta lapsestaan tasapuolisesti hyvää huolta.

Illallisen myötä vahvistui ajatus, että Isännöitsijänaiselle asukkaat ovat kuin perheenjäseniä. He haluavat tuntea isännöimiensä taloyhtiöiden asukkaat hyvin, esimerkiksi mitä heille ja mitä heidän tutuilleen kuuluu?  Tämän ansiosta, asukkaista tulee hyviä ystäviä, kuin perheenjäseniä ja he muistavat Isännöitsijänaisia mm. merkkipäivinä ja lohduttavat kukkasin, kun tarve vaatii. Isännöitsijänaisen sanoin tällaiset hetket ovat hyvin palkitsevia ja palauttavat aina mieleen, miksi oma työ on niin palkitsevaa ja miksi se antaa niin paljon.

Myös pitkät 12 -tuntiset työpäivät ovat normaaleja ja siihen ollaan totuttu jo vuosia. Ennen vanhaan oli normaalia, että toimistossa oli mukana perheen pienokainen nukkumassa vaunuissa tai että kouluttautuminen ammattiin tehtiin töiden ja perheen hoidon ohessa.

KiintiestopostiNewLiner7

Isännöitsijänainen haluaa myös aidosti tietää mitä taloyhtiössä tapahtuu ja kuka tekee mitäkin.  Tunnollinen isännöitsijänainen pitää mm. tarkkaa kirjaa kuluista, jotta taloyhtiötä laskutetaan vain realistisista tapahtumista. Esimerkiksi tiedotteiden kopiomäärät merkataan kappalekohtaisesti ylös postituskuluineen.

Työlleen täysillä antautuva Isännöitsijänainen kertoi jakavansa usein taloyhtiön tiedotteet itse asukkaiden postilokeroihin iltalenkin yhteydessä, koska näin säästetään taloyhtiöiden kuluissa. Tämä, jos jokin kertoo rakkaudesta omaa työtä kohtaan, Vau mitä naisia!

Tämänkaltainen omistautuminen työlleen tarkoittaa myös pitkäaikaisia asiakkaita ja vähäistä vaihtuvuutta. Kun asukkaat ovat tyytyväisiä ja hommat hoituvat sovitulla tavalla, kenelläkään ei ole valittamista. Naiset toteavatkin keskenään, että Isännöitsijän työ on ennen kaikkea asukkaista välittämistä ja niiden palvelemista.

Nämä rempseät ja sanavalmiit naiset halusivat myös rohkaista tulevia nuoria naisia ryhtymään rohkeasti yrittäjäksi ja perustamaan oman Isännöintitoimiston. Työtä riittää ja saa olla itse vastuussa työnsä laadusta. Mikä onkaan parempaa kuin ”Mun yritys, mun jutut!”

Kovan työnteon lisäksi näillä naisilla riitti iloa, naurua, huumoria ja ennenkaikkea vuosien aikana kertynyttä tietoa ja viisautta. Lisää tällaisia naisia työmaailmaan kiitos 🙂

Uusi päivä, aurinkoinen Tallinna!

Mukavasti vietetyn illan jälkeen oli kiva lähteä seuraavana päivänä happihyppelylle Tallinnaan, jonka jälkeen Isännöintinaiset kokoontuivat yhteiselle päivälliselle laivan Bufeeseen. Ruokailun jälkeen oli vielä aika yhdelle luennolle, jonka jälkeen avattiin yhteistyökumppaneiden kohtaamispaikat eli messupisteet.

NewLinerin kohtauspaikalla risteilyn osallistujat saivat keskustella mm. modernista viemärisaneerauksesta, hypistellä mallipaloja ja osallistua NewLinerin arvontaan, jossa oli palkintona Niken urheilukassi NewLinerin logopainatuksella. Onnellinen voittaja löytyi ja Tallinnan tulijaiset saatiin kannettua ulos laivasta 🙂

KiintiestopostiNewLiner5
KiinteistopostiNewLiner2

NewLiner haluaa kiittää kaikkia osallistujia ja Kiinteistöpostia hienosta risteilystä. Ihanaa syksyä kaikille, nähdään messuilla
tai viimeistään ensi vuonna samaisella risteilyllä.

Ruusuja kaikille upeille naisille!

– NewLiner, Jasmin Rantanen –

Newliner